Recreatiewoning kopen op de Veluwe

Wilt u een recreatiewoning kopen op de Veluwe?

Woont en werkt u in een drukke omgeving en merkt u dat u heerlijk tot rust komt in de natuur? Wilt u de mogelijkheid hebben om een paar keer per jaar de rust op te zoeken en heerlijk te ontspannen in een prachtige groene omgeving? Denk dan aan een recreatiewoning op de Veluwe. Ziet u het al voor u? Rust en ruimte in de natuur en een luxe chalet op een kleinschalig, uniek park? Dan is een recreatiewoning in Park Florinata echt iets voor u. Met onze gastvrijheid, rust en een optimale sfeer bent u verzekerd van een prettig verblijf in ons park. Heeft u altijd al een recreatiewoning willen hebben op de Veluwe? Dan kunt u een chalet kopen op Park Florinata!

 

Vakantiehuis kopen op de Veluwe?

Bij Park Florinata bieden wij verschillende mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen op de Veluwe. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u eraan toe bent een recreatiewoning te kopen op de Veluwe. Zo kan het zijn dat u zich dagelijks in een drukke omgeving bevindt en daar zo nu en dan even tussenuit wilt. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u in het buitenland woont en bij bezoek aan uw familie en kinderen in Nederland toch een eigen plek wilt hebben en voor een luxe chalet in een prachtige groene omgeving kiest. Voor mensen zoals u hebben wij de perfecte recreatiewoning te koop op de Veluwe.

Wij hebben voor u hét vakantiehuis op de Veluwe te koop staan te midden van de prachtige natuurlijk van Park de Hoge Veluwe. Ons aanbod is erg divers te noemen en varieert in locatie, grootte, grondstuk en prijs. Zo zit er ongetwijfeld een favoriet voor u tussen op Park Florinata. Het park biedt alles waar u als rustzoeker naar verlangt wanneer u een recreatiewoning wilt kopen op de Veluwe:

  • Het park is kleinschalig, zonder veel faciliteiten;
  • Daarom ligt de prijs ook lager in vergelijking met andere parken;
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitschalets. De eerste 30 jaar is er geen onderhoud nodig;
  • Een divers aanbod chalets;
  • Wij staan voor luxe, gastvrijheid, natuurlijke omgeving en rust.

 

Park Florinata

Ons prachtige Park bestaat al sinds 1927 en is in de eerste instantie ontstaan uit antroposofisch gedachtegoed. In de loop der jaren is het park aan diverse ontwikkelingen onderhevig geweest. Voor een vakantiehuis kopen op de Veluwe was nog niet veel interesse in de begintijd. Maar naarmate de wensen van het volk veranderde door de groeiende verstedelijking begon die behoefte toch wel te ontstaan bij grote groepen mensen. In de jaren 70 werd het park een camping en jaren later is Park Florinata uitgegroeid tot chaletpark waar wij ook voor u een vakantiehuis op de Veluwe te koop aanbieden.

 

Recreatiewoning kopen op de Veluwe op Park Florinata

Bent u dringend op zoek naar een mooie rustige plek waar u één kunt zijn met de mooie natuur? Wilt u even ontsnappen aan de grote mensenmassa in de stad en in een luxe chalet verblijven tussen uw wandelingen en fietstochten in het bos? Dan hebben wij voor u dé recreatiewoning te koop op de Veluwe. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier contactformulier.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking