Regelmatig naar de camping Voorthuizen

Wilt u wanneer het u uitkomt naar de camping in Voorthuizen kunnen? Dan kunt u een chalet kopen op camping Park Florinata. Ons campingpark biedt verblijfmogelijkheden voor 40- en 50-plussers die op willekeurige momenten naar de camping in Voorthuizen willen trekken voor een tijdelijk verblijf ter ontspanning. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan gerust contact op met Park Florinata voor een bezichtigingsafspraak of voor meer informatie over de camping te Voorthuizen.


De voordelen van een tweede woning

Of u nu op zoek bent naar een tweede huis in de natuur of bij ons een chalet wilt kopen, omdat u in het buitenland woont en toch in Nederland uw eigen plekje wilt behouden; u bent van harte welkom op ons vakantiepark in Voorthuizen. De camping is exclusief voor 40- en 50-plussers die hier voor hun rust komen. U zult hier dan ook geen jonge gezinnen met kinderen aantreffen. De camping vormt een rustoord waar u ontspanning en een rustgevende omgeving met prachtige natuur vindt. Het park is goed onderhouden en u vindt hier enkel leeftijdsgenoten die met soortgelijk doel als u, kiezen voor een vakantiewoning op een vakantiepark in Voorthuizen. Het park is bewust kleinschalig van opzet waardoor u veel privacy hebt en in alle rust bij ons kunt recreëren. Een vakantiewoning op camping Park Florinata is heerlijk om achter de hand te hebben. U heeft altijd een plekje in Nederland om geheel tot rust te komen.


Voorzieningen

Elk chalet is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur kunt u per chalet de website bekijken, daar vindt u een beschrijving en meer gedetailleerde informatie over elk chalet. Het huidige aanbod chalets vindt u op onder het kopje: aanbod. Hier vindt u de diverse chalets op koopkavels. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse, Suzanne van Uffelen.

Het aanbod vakantiewoningen bestaat uit diverse luxe chalets, waaronder ook een heus Rijksmonument. Alle chalets zijn koopvakantiewoningen die bedoelt zijn als tweede woning om tot rust te komen.

Over de camping in Voorthuizen

Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar gerund door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Waarom Park Florinata zo’n fijne plek is om te genieten en te verblijven ten opzichte van andere vakantie parken?

  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Camping Voorthuizen: Park Florinata

Wilt u op de camping in Voorthuizen een chalet kopen? Park Florinata is zeer toegankelijk voor de juiste doelgroep. Valt u binnen die doelgroep, dan kunt u gerust contact opnemen met Suzanne van Uffelen door te bellen naar 06 - 53 25 22 87. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en langskomen voor een bezichtiging. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Dan kunt u die ook direct stellen via onderstaand contactformulier.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking