Campings op de Veluwe

Heerlijk ontspannen in het weekend, tijdens een weekje vrij of een aantal maanden per jaar? Dat doet u natuurlijk op de Veluwe. De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ideaal dus om tot rust te komen en te genieten van de natuur en alles daar om heen. Eén van de campings op de Veluwe is Park Florinata.ParkFlorinata bevindt zich midden op de Veluwe, tussen de bossen. Bij Park Florinata kunt u een vakantiehuis kopen, wat betekent dat u hier heerlijk kunt vertoeven tijdens vakanties of uitjes. Of u hier nu een aantal jaren per maand wil verblijven, of liever weekendjes door het jaar heen, met een eigen koopvakantiehuis is het allemaal aan u. Een camping op de Veluwe is een zeer geschikte plek wanneer u op zoekt ben naar een koopchalet.

Het aanbod koopchalets

Op Park Florinata kunt u kiezen uit verschillende koopchalets, zo hebben wij zelfs een Rijksmonument. Zo kunt u het perfecte huisje kiezen wat bij u past en waar u wilt genieten van de prachtige Veluwe. Al de luxe chalets zijn koopvakantiewoningen, compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo heeft u in het vakantiehuisje een tweepersoonsbed, vaatwasser, wasmachine, vloerverwarming en nog veel meer. Onze koopchalets verschillen van uiterlijk en invulling. Voor een goed beeld van het interieur van uw koopvakantiewoning naar keuze, kunt u een kijkje nemen op onze website. Hier vind u tevens het huidige aanbod van koopvakantiewoningen op onze camping op de Veluwe. Neem gerust contact op om eens een kijkje te nemen bij Park Florinata, wij leiden je graag rond!

Waarom kiezen voor Park Florinata?

Park Florinata is 14 jaar geleden opgericht door eigenaresse Suzan van Uffelen. Het park heeft een rustgevende uitstraling en bevindt zich midden in de natuur van de Veluwe. Een zeer geschikte plek wanneer u graag wilt ontspannen en tot rust wil komen. Zeker wanneer u een buitenmens bent en graag op de fiets stapt of een flinke wandeling maakt, is Park Florinata de perfecte plek voor u. Naast de prachtige omgeving, heeft de aanschaf van een koopwoning op onze camping op de Veluwe nog meerdere voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Exclusief voor 40- en 50-plussers. Zo kunt u ultiem genieten van de rust en heeft u geen jonge gezinnen om u heen.
  • Autovrije zones.
  • Moderne infrastructuur zoals cai, elektra, verharde parkeerplaatsen, aardgas, centraal rioleringssysteem en sfeervolle verlichting.
  • Eigenaresse Suzanne staat altijd voor u klaar.
  • Diverse soorten koopchalets, zodat er altijd iets bij zit wat naar uw wensen is.

Interesse in een koopchalet?

Wilt u eens een kijkje nemen op Park Florinata? Of wilt u meer informatie over de verschillende chalets die op dit moment te koop zijn? Neem dan contact met ons op om een persoonlijke afspraak te plannen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die onze camping op de Veluwe u kan bieden.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking