Chalet te huur Voorthuizen

Ook zo toe aan even wat rust? Weg van alle drukte? Dat is begrijpelijk. Kies in dat geval wel voor een plek waar u echt op uw rust kunt rekenen. Bij Park Florinata bent u aan het juiste adres, want bij ons kunt u een prachtige kavel huren en een chalet kopen. We hebben prachtige chalets gelegen op de Veluwe, waardoor u altijd wel een plek aanspreekt om te verblijven. Woont u in een drukke stad, heeft u een druk leven en bent u toe aan rust? Kies dan voor een plek waar u écht kunt rekenen op uw welverdiende rust. In ons park weet u dat zeker. Graag vertellen we u meer over onze mogelijkheden.

Over Park Florinata

Park Florinata is een rustgevend park waar u kunt vertrouwen op een gastvrije plek en een prettige sfeer. Uw buren zijn allen 40/50-plussers en er zijn dus geen jonge gezinnen. Het is namelijk belangrijk dat uw rust wordt gewaarborgd. Eigenaresse Suzanne van Uffelen runt al meer dan 14 jaar Park Florinata. In alles is terug te zien dat Suzanne dit meer ontzettend veel passie en zorg doet. Daarbij wordt er altijd met respect omgegaan met de natuur. Wanneer u bij Park Florinata komt weet u zeker dat u in een oase van rust terecht komt.

U kiest voor Park Florinata, omdat u altijd kunt rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Park Florinata bevindt zich in een prachtige, rustige omgeving;
  • Alle chaleteigenaren zijn 40/50-plussers (geen jonge gezinnen);
  • Het park heeft autovrije zones;
  • Het park wordt goed onderhouden;
  • Het park is gelegen op de Veluwe;
  • Het park is voorzien van moderne infrastructuur, zoals: aardgas, elektra, cai, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • Er is altijd direct contact met de eigenaresse van Park Florinata.
 

Ons aanbod

Het aanbod bij Park Florinata is zeer divers. Er zijn namelijk verschillende luxe chalets, waaronder zelfs een Rijksmonument. Alle chalets zijn koopwoningen. Echter kunt u wel de grond huren. In de chalets vindt u alles wat u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een vaatwasser, wasmachine, tweepersoonsbed, vloerverwarming et cetera. Bent u benieuwd naar het interieur? Hiervoor kunt u ons aanbod bekijken. Wilt u er meer over weten? Eigenaresse Suzanne van Uffelen vertelt u graat meer over de mogelijkheden.

Neem direct telefonisch contact met ons op!

Wilt u weten welke chalet te huur is in Voorthuizen? Neem dan direct telefonisch contact met op. Hiervoor kunt u bellen naar 0342 - 472 825 of 06 - 53 25 22 87 (mobiel).

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking