Chalet te koop Veluwe

Bent u op zoek naar een mooi chalet op de Veluwe om in alle rust te genieten tijdens de vakanties of weekenden? Of zou u zelfs best graag een chalet willen kopen op de Veluwe om altijd wanneer u maar wilt een eigen toevluchtsoord te hebben op een chaletpark? Bij Park Florinata Voorthuizen kunt u in een rustgevende omgeving een uniek chalet kopen op de Veluwe. Als u in de stad woont, kunt u op het chaletpark in de luwte van de bossen tot rust komen in uw eigen chalet of gemoderniseerd Rijksmonument. Onze gasten ervaren Park Florinata als gastvrij, rustgevend en bestempelen de sfeer als geweldig. U kunt hier echt even ontsnappen uit de drukte. Uw (vakantie)buren zullen net als u 40/50-plussers zijn op het chaletpark in Voorthuizen. U bent van harte welkom voor een bezichtiging op ons park in Voorthuizen!


Het chalet aanbod

Het aanbod bestaat uit diverse luxe chalets, waaronder ook een heus Rijksmonument. Alle chalets zijn koopvakantiewoningen. Elk chalet is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur per chaletkunt u de website bekijken, daar vindt u een beschrijving en meer gedetailleerde informatie over elk chalet. Het huidige aanbod chalets vindt u op onder het kopje: aanbod. Hier vindt u de diverse chalets op koopkavels. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse, Suzanne van Uffelen.


Waarom kiezen voor Park Florinata?

Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar gerund door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Dit doet zij met veel zorg en plezier. Als u het park op komt, zal de rustige sfeer met respect voor de natuur meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld als een oase van rust. Het chaletpark presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende omgeving, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne.

Waarom Park Florinata zo’n fijne plek is om te genieten en te verblijven ten opzichte van andere chaletparken?

  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Zelf een chalet kopen (Veluwe)?

Bij Park Florinata vindt u wellicht een prachtig chalet te koop op de Veluwe, dat uw droomvakantiehuis is. Heeft u interesse in het kopen van een chalet op Park Florinata in Voorthuizen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Suzanne van Uffelen is te bereiken op 06 - 53 25 22 87. Heeft u een vraag? Dan kunt u die ook direct stellen via onderstaand contactformulier. We komen dan zo spoedig mogelijk telefonisch bij u terug om uw vraag te beantwoorden. U mag uiteraard op afspraak langskomen voor een bezichtiging!

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking