Chalet te koop Voorthuizen

Bij ons staat een chalet te koop in Voorthuizen. Wilt u een chalet kopen? Uw eigen fijne plek op de Veluwe waar u kunt relaxen en ťcht tot rust kunt komen? Een voordeel van een eigen chalet is dat u er altijd terecht kunt. U kunt bij Park Florinata een prachtige chalet kopen in een mooie omgeving. Ideaal wanneer u zelf een druk leven heeft of misschien zelf in een drukke stad woont. Kom ook even tot rust in uw eigen chalet en geniet van de rust.

Chalet te koop in Voorthuizen | chalets van hoge kwaliteit

  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting.

Bent u nieuwsgierig naar welke chalet te koop is? Of wilt u meteen een chalet kopen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u daar graag meer over.

Verschillende chalets

Er staat voor u gegarandeerd een mooi chalet te koop in Voorthuizen. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan verschillende luxe chalets. Waaronder ook een Rijksmonument. De chalets van Park Florinata zijn allemaal koopwoningen.

Alle chalets zijn van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming en dergelijke.

Mooie chalets in een natuurlijke omgeving

Huidige aanbod van ons chaletpark in Voorthuizen

Aan alles is gedacht. Elke chalet heeft een ander interieur en hiervoor kunt u de website bekijken. Per chalet hebben we namelijk een duidelijke beschrijving met meer details. Wilt u het huidige aanbod bekijken? Bekijk dan ons aanbod. Alle chalets die u daar ziet zijn gevestigd op de koopkavels. U krijgt namelijk niet alleen de chalet, maar ook de kavel.

Wanneer u meer vragen heeft, kunt u ook altijd contact opnemen. Eigenaresse Suzanne van Uffelen vertelt u graat meer over de mogelijkheden.

Gastvrij, rustgevend en prettige sfeer

Park Florinata is zeer gastvrij, rustgevend en er is een prettige sfeer. In volledige rust kunt u ontsnappen van de dagelijkse drukte. De eigenaren van de chalets zijn 40/50-plussers. Al ruim 14 jaar wordt Park Florinata gerund met veel plezier en zorg door eigenaresse Suzanne van Uffelen.

Bovendien is er altijd respect voor de natuur. Misschien ziet u wel een eekhoorntje of konijn voorbij schieten. Het park heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een oase van rust. Alles is en blijft altijd goed verzorgd door Suzanne. Daar kunt u op rekenen!

Midden op de Veluwe

Ons park is gevestigd op de Veluwe. Dit is een prachtig bosrijk gebied in de provincie Gelderland. Hier kunt u heerlijk rondstruinen en de natuur tot u nemen. Wat dacht u van een bezoek aan prachtige natuurmonumenten. De Veluwe wordt niet voor niets de groene schatkamer van Nederland genoemd. Breng een bezoek aan de Het Nationale Park De Hoge Veluwe of breng een bezoek aan musea.

Voorthuizen | de entree van de Veluwe

Voorthuizen is een dorp dat vroeger een gemeente was. Het ligt in de gemeente Barneveld in Gelderland. Men noemt Voorthuizen ook wel de entree van de Veluwe. En dat is natuurlijk niet zomaar zo! U kunt hier prachtige wandelingen en fietstochten maken. Pas op dat u de rust van edelherten, zwijnen en reeŽn niet verstoort. Wist u dat u voor het spotten van wild een wandeling kunt boeken bij Staatbosbeheer?

Kijk wat Park Florinata te bieden heeft!

Bekijk een chalet in Voorthuizen dat te koop staat

Bent u overtuigd van het park en bent u benieuwd naar het chalet dat te koop staat in Voorthuizen? Bekijk dan direct het huidige aanbod op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen of langskomen op het park. Dan geven we u met veel plezier een rondleiding.

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via 0342 - 472 825 en 06 - 53 25 22 87. We helpen u graag verder.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking