Chalet te koop Voorthuizen

Wilt u een chalet kopen? Uw eigen fijne plek op de Veluwe waar u kunt relaxen en écht tot rust kunt komen? Een voordeel van een eigen chalet is dat u er altijd terecht kunt. U kunt bij Park Florinata een prachtige chalet kopen in een mooie omgeving. Ideaal wanneer u zelf een druk leven heeft of misschien zelf in een drukke stad woont. Kom ook even tot rust in uw eigen chalet. Bent u nieuwsgierig naar welke chalet te koop is in Voorthuizen? Wij vertellen u daar graag meer over.

Over Park Florinata

Park Florinata is zeer gastvrij, rustgevend en er is een prettige sfeer. In volledige rust kunt u ontsnappen van de dagelijkse drukte. De eigenaren van de chalets zijn 40/50-plussers. Ruim 14 jaar wordt Park Florinata gerund met veel plezier en zorg door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Wat u direct bij het park zal opvallen is de rustige en fijne sfeer. Bovendien is er altijd respect voor de natuur. Het park heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een oase van rust. Alles is en blijft altijd goed verzorgd door Suzanne. Daar kunt u op rekenen! U kiest voor Park Florinata, omdat:

  • Het Park Florinata zich bevindt in een prachtige, rustige omgeving;
  • Alle chaleteigenaren zijn 40/50-plussers (geen jonge gezinnen);
  • Het park autovrije zones heeft;
  • Het park goed wordt onderhouden;
  • Het park gelegen is op de Veluwe;
  • Het park voorzien is van moderne infrastructuur, zoals: aardgas, elektra, cai, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • Er altijd direct contact is met de eigenaresse van Park Florinata.
 

Het aanbod

Het aanbod is zeer divers en bestaat uit verschillende luxe chalets, waaronder ook een Rijksmonument. De chalets van Park Florinata zijn allemaal koopwoningen. Alle chalets zijn van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming en dergelijke. Aan alles is gedacht. Elke chalet heeft een ander interieur en hiervoor kunt u de website bekijken. Per chalet hebben we namelijk een duidelijke beschrijving met meer details. Wilt u het huidige aanbod bekijken? Bekijk dan ons aanbod. Alle chalets die u daar zit zijn gevestigd op de koopkavels. U krijgt namelijk niet alleen de chalet, maar ook de kavel. Wanneer u meer vragen heeft, kunt u ook altijd contact opnemen. Eigenaresse Suzanne van Uffelen vertelt u graat meer over de mogelijkheden.

Bel ons direct!

Wilt u meer informatie over de chalets en wilt u weten welke chalet te koop is in Voorthuizen? Neem dan direct contact op door te bellen naar 0342 - 472 825 of 06 - 53 25 22 87 (mobiel).

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking