Recreatiewoning te koop Veluwe

Hoe heerlijk is het om een eigen vakantiewoning in Nederland te hebben waar u heen kunt wanneer u maar wilt. Even weg uit de stad, even weg uit de drukte en tot uzelf komen. Geniet van de rust en de natuur op Park Florinata door een recreatiewoning te kopen op de Veluwe. Laat het weten als u interesse heeft in een recreatiewoning, want zo nu en dan staat er een recreatiewoning te koop op de Veluwe. Met een vakantiewoning heeft u de vrijheid van een weekendje weg en een vakantie inlassen is altijd mogelijk met een koopvakantiewoning. U koopt een recreatiewoning en u kunt onbeperkt uw eigen tweede huis bezoeken en hier overnachten wanneer u maar wilt. Klinkt dit u als muziek in de oren? Bekijk dan direct ons aanbod chalets op de website en neem gerust contact met ons op bij interesse in een luxe recreatiewoning.


Welke recreatiewoning is te koop op de Veluwe?

Onder ‘Aanbod’ op onze website vindt u alle chalets op Park Florinata die momenteel te koop staan. Het aanbod recreatiewoningen op Park Florinata bestaat uit diverse luxe chalets. Alle chalets op ons recreatiepark in Voorthuizen zijn koopvakantiewoningen. U kunt bij interesse op afspraak langskomen voor een bezichtiging van het chalet en de koopkavel.

Elke recreatiewoning is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur per recreatiewoning kunt u de website raadplegen, daar vindt u een beschrijving en meer gedetailleerde informatie over elke recreatiewoning op het park.


Park Florinata

Park Florinata is gelegen in Voorthuizen. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse, Suzanne van Uffelen. Dit doet ze al 14 jaar met veel passie en plezier. Als u het park op komt, zal de rustige sfeer met respect voor de natuur meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld als een oase van rust. Het chaletpark presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende omgeving, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne.

Park Florinata kenmerkt zich door de volgende voordelen ten opzichte van andere chaletparken:

  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Ik overweeg een recreatiewoning te kopen (Veluwe)

Heb je enigszins interesse in een eigen recreatiewoning kopen op de Veluwe? Bekijk dan direct welke recreatiewoning momenteel te koop staat. Heeft u een recreatiewoning op het oog? Laat het weten door te bellen naar 06 – 53 25 22 87 (Suzanne van Uffelen). U kunt dan een afspraak maken om de recreatiewoning te bezichtigen. U kunt ook uw vraag stellen via onderstaand contactformulier.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking