Vakantiehuis Veluwe kopen?

Heeft u het idee in uw hoofd om een eigen vakantiehuis in Nederland te kopen? Wat dacht u dan van een vakantiehuis kopen op de Veluwe? Dit is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en op Park Florinata staat zo nu en dan een vakantiehuis (Veluwe) te koop. Park Florinata is kleinschalig van opzet en heeft geen overbodige luxe waar u onnodig voor betaald. U kunt uw eigen koopkavel met chalet kopen en hier genieten wanneer u maar wilt. Of u nu een vakantiehuis wilt kopen om eens de paar maanden te vertoeven of om bijna elk weekend op de Veluwe tot rust te komen; u bent van harte welkom voor een bezichtiging. Bekijk gerust ons huidige aanbod vrijstaande koopvakantiehuizen en spreek uw interesse naar ons uit voor een vrijblijvende bezoek.


Over Park Florinata

Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar gerund door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Dit doet zij met veel zorg en plezier. Dat merkt u direct als u het park op komt. De rustige sfeer met respect voor de natuur zal u meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld als een oase van rust. Het chaletpark presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende omgeving, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne.

Park Florinata is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen. Op het park bevindt u zich in een prachtige omgeving en u waant zich echt in een rustig stukje natuur. Hoe dit kan? Het park heeft autovrije zones en het chaletpark is exclusief voor 40- en 50-plussers. Er verblijven geen jonge gezinnen met kinderen op ons park.

Verder heeft u alles wat u nodig heeft op het chaletpark. Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting. En heeft u iets nodig? Dan heeft u altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.


Het chalet aanbod

Het aanbod bestaat uit diverse luxe chalets, waaronder ook een heus Rijksmonument. Alle chalets zijn koopvakantiewoningen. Elk chalet is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur per chalet kunt u de website bekijken, daar vindt u een beschrijving en meer gedetailleerde informatie over elk chalet. Het huidige aanbod chalets vindt u op onder het kopje: aanbod. Hier vindt u de diverse chalets op koopkavels. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse, Suzanne van Uffelen.


Interesse in een vakantiehuis (Veluwe)?

Bij Park Florinata vindt u wellicht een prachtig vakantiehuis op de Veluwe te koop, dat voldoet aan uw wensen. Heeft u interesse in het kopen van een van de vakantiehuizen op Park Florinata in Voorthuizen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Suzanne van Uffelen is te bereiken op 06 - 53 25 22 87. Vragen kunt u ook direct stellen via onderstaand contactformulier. U kunt het beste op afspraak langskomen voor een bezichtiging.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking