Vakantiehuisje op de Veluwe

Wanneer u dol bent op de natuur, en dan specifiek op de Veluwe, hoe heerlijk is het dan als u daar uw eigen vakantiehuisje zou hebben? Dat u ieder weekend, een paar maanden per jaar of een aantal vakantieweken zou kunnen spenderen in uw eigen koopchalet. Een vakantiehuisje kopen op de Veluwe is erg geschikt voor mensen die een plek willen hebben om te ontspannen en tot rust te komen. Zeker wanneer u een echt buitenmens bent en graag wandelt of fietst, is een vakantiehuisje op de Veluwe perfect voor u. De Veluwe is niet voor niets één van de mooiste Nederlandse natuurgebieden! Park Florinata biedt verschillende koopchalets aan en bevindt zich midden op de Veluwe, tussen de bossen. De perfecte plek om verder te kijken wanneer u een vakantiehuisje wilt kopen op de Veluwe!

Meer over Park Florinata

Park Florinata is een zeer geschikte plek wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuisje op de Veluwe. Omringt door prachtige natuur, kunt u ultiem ontspannen. Park Florinata is 14 jaar geleden opgericht door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Suzanne runt al 14 jaar met veel plezier Park Florinata, en is tevens de persoon die u kunt aanspreken bij allerlei kwesties. Park Florinata heeft een rustige sfeer in een heerlijke omgeving. Daarnaast is het park exclusief voor 40- en 50-plussers. Zo kunt u blijven genieten van de rust om u heen en heeft u geen jonge gezinnen nabij u. Het park heeft autovrije zones, maar heeft wel een eigen verharde parkeerplaats voor uw auto. Compleet met moderne infrastructuur zoals een centraal rioleringssysteem, aardgas, cai en elektra heeft Park Florinata alles wat u nodig heeft. Suzanne zorgt tevens voor het onderhoud van het park, waardoor dit er altijd verzorgd uit ziet. Dat is heerlijk “thuis komen” in uw vakantiehuisje!

Het verschillende chalet aanbod

Wanneer u een vakantiehuisje wilt kopen op de Veluwe, is het zeker een aanrader om bij Park Florinata te kijken. Park Florinata biedt verschillende luxe koopchalets aan, waaronder zelfs een Rijksmonument. De chalets zijn van alle gemakken voorzien, denk daarbij aan een tweepersoonsbed, vloerverwarming, wasmachine, vaatwasser en nog veel meer. Elk chalet heeft een andere indeling, op onze website kunt u de complete inrichting van uw chalet naar keuze vinden. Erg gemakkelijk, zo weet u meteen of uw woning naar wens ook de inrichting naar wens heeft. Ook vindt u daar welke chalets op dit moment aangeboden worden als koopvakantiewoning. Wilt u graag een koopchalet bezichtigen? Neem dan contact op met Suzanne, zij geeft u graag een rondleiding.

Vakantiehuisje op de Veluwe kopen?

Heeft u het vakantiehuisje van uw dromen gevonden, of wilt u graag eens rondkijken bij Park Florinata en de verschillende koopchalets bezichtigen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt hiervoor bellen naar Suzanne via het nummer 06-53 25 22 87 of contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking