Vakantiepark Veluwe

Wilt u graag met uw partner tot rust komen op een eigen plekje in de natuur binnen Nederland, waar u heen kunt wanneer u dat uitkomt? Park Florinata is een vakantiepark dat zich op de Veluwe bevindt. Een waar rustoord voor 40- en 50-plussers die veel waarde hechten aan ontspanning in een rustgevende omgeving met prachtige natuur. Het park is goed onderhouden en u vindt hier enkel leeftijdsgenoten die met soortgelijk doel als u, kiezen voor een vakantiewoning op een vakantiepark in op de Veluwe. Het park is bewust kleinschalig van opzet waardoor u veel privacy hebt en in alle rust bij ons kunt recreëren. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis in de natuur of bij ons een chalet wilt kopen, omdat u in het buitenland woont en toch in Nederland uw eigen plekje wilt behouden; u bent van harte welkom in Voorthuizen op ons vakantiepark op de Veluwe!


Het vakantiehuizen aanbod

Het aanbod bestaat enkel uit luxe chalets, waaronder ook een heus Rijksmonument. Alle chalets zijn koopvakantiewoningen. Elk chalet is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, vloerverwarming, tweepersoonsbed, wasmachine, et cetera. Voor het exacte interieur per chalet kunt u de website bekijken, daar staat een beschrijving en meer gedetailleerde informatie. Hier vindt u de diverse chalets op koopkavels. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse. In vergelijking met andere vakantieparken op de Veluwe is Park Florinata zeer persoonlijk en kleinschalig.


Waarom kiezen voor Park Florinata?

Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar gerund door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Dit doet zij met veel zorg en plezier. Als u het park op komt, zal de rustige sfeer met respect voor de natuur meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld. De accommodatie presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende oase, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne.

Waarom Park Florinata zo’n fijne plek is om te genieten en te verblijven ten opzichte van andere vakantie parken?

  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Bezoek vakantiepark Veluwe: Park Florinata

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiewoning op ons vakantiepark op de Veluwe? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Suzanne van Uffelen is te bereiken op 06 - 53 25 22 87. Heeft u een vraag? Dan kunt u die ook direct stellen via onderstaand contactformulier. We komen dan zo spoedig mogelijk telefonisch bij u terug om uw vraag te beantwoorden.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking