Vakantiewoning op recreatiepark Voorthuizen

Lijkt het u heerlijk om in het bezit te zijn van een eigen vakantiewoning? Het is mogelijk op Park Florinata. Dit is een recreatiepark in Voorthuizen waarop u een eigen recreatiewoning kunt kopen. Met een eigen recreatiewoning in Voorthuizen kunt u altijd binnen Nederland terecht in uw eigen ontspanningsverblijf. Vergeet de hectiek van het dagelijks leven door in de weekenden en/of vakanties bij Park Florinata tot rust te komen. U zult op het park geen last hebben van schreeuwende kinderen en jonge gezinnen, want ons recreatiepark in Voorthuizen is exclusief voor 40- en 50-plussers zoals u.


De voordelen van Park Florinata

Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar gerund door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Dit doet zij met veel zorg en plezier. Als u het park op komt, zal de rustige sfeer met respect voor de natuur meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld als een oase van rust. Het chaletpark presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende omgeving, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne.

Waarom Park Florinata zo’n fijne plek is om te genieten en te verblijven ten opzichte van andere chaletparken?

  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Soorten vakantiewoningen

Het aanbod vakantiewoningen op Park Florinata bestaat uit diverse luxe chalets. Alle chalets op ons recreatiepark in Voorthuizen zijn koopvakantiewoningen. Elke recreatiewoning is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur per vakantiewoningkunt u de website raadplegen, daar vindt u een beschrijving en meer gedetailleerde informatie over elke recreatiewoning in Voorthuizen. Het huidige aanbod recreatiewoningen vindt u op onder het kopje: aanbod.Al de beschikbare chalets staan op koopkavels. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse, Suzanne van Uffelen.


Een woning op ons recreatiepark in Voorthuizen kopen?

Lijkt een eigen recreatiewoning op ons recreatiepark in Voorthuizen u wel wat? Bij Park Florinata vindt u wellicht een prachtig chalet dat uw droomvakantiehuis is. Heeft u interesse in het kopen van een chalet op Park Florinata in Voorthuizen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Suzanne van Uffelen is te bereiken op 06 - 53 25 22 87. Heeft u een vraag? Dan kunt u die ook direct stellen via onderstaand contactformulier. We komen dan zo spoedig mogelijk telefonisch bij u terug om uw vraag te beantwoorden. U mag uiteraard op afspraak langskomen voor een bezichtiging!


Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking