Vakantiewoning Veluwe

Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning op de Veluwe om in alle rust te genieten tijdens de vakanties of weekenden? Of beoefent u een hobby die u graag in stilte uitvoert, zoals schilderen, beeldhouwen of breien? Dan biedt een vakantiewoning op de Veluwe de perfecte rustgevende omgeving. Hier kunt u zich helemaal terugtrekken en bezig gaan met hetgeen dat u leuk vindt om te doen. U kunt op Park Florinata te Voorthuizen een eigen vakantiewoning kopen waarbij u de keuze heeft uit diverse vakantiewoningen op de Veluwe.


Het chalet aanbod

Het aanbod bestaat uit diverse luxe vakantiewoningen op de Veluwe, waaronder ook een heus Rijksmonument. Alle chalets zijn koopvakantiewoningen. Elke vakantiewoning is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een vaatwasser, tweepersoonsbed, wasmachine, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur per chalet kunt u de website bekijken, daar vindt u een beschrijving en meer gedetailleerde informatie over elk chalet. Het huidige aanbod chalets vindt u op onder het kopje: aanbod. Het onderhoud van het park wordt verzorgd door de eigenaresse, Suzanne van Uffelen.


Waarom kiezen voor Park Florinata?

Als u in de stad woont, kunt u op het chaletpark in de luwte van de bossen tot rust komen in uw eigen vakantiewoning. Onze gasten ervaren Park Florinata als gastvrij, rustgevend en bestempelen de sfeer als geweldig. U kunt hier echt even ontsnappen uit de drukte. Uw (vakantie)buren zullen net als u 40/50-plussers zijn, er zitten geen jonge gezinnen op het chaletpark in Voorthuizen. U bent van harte welkom voor een bezichtiging op ons park in Voorthuizen!

 

Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar gerund door eigenaresse Suzanne van Uffelen. Dit doet zij met veel zorg en plezier. Als u het park op komt, zal de rustige sfeer met respect voor de natuur meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld als een oase van rust. Het chaletpark presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende omgeving, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne.

Wat mag u verwachten?

  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • Autovrije zones op het chaletpark;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Zelf een vakantiewoning op de Veluwe kopen?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vakantiehuis op de Veluwe, dan kunt u contact opnemen met Suzanne van Uffelen door te bellen naar op 06 - 53 25 22 87. U kunt op afspraak langskomen voor een bezichtiging. Wilt u meer weten over Park Florinata of heeft u een andere vraag? Dan kunt u bellen of het contactformulier invullen. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk!

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking