Vakantiewoning Voorthuizen kopen

Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning in Voorthuizen op de Veluwe om in alle rust te genieten tijdens de vakanties of weekenden? Of zou u zelfs best graag een vakantiewoning willen kopen om altijd wanneer u maar wilt een eigen toevluchtsoord te hebben op een chaletpark? Bij Park Florinata kunt u in een rustgevende omgeving terecht in een van onze vakantiewoningen in Voorthuizen. U kunt op ons park een uniek chalet kopen als tweede huis of vakantiewoning. Als u in de stad woont, kunt u op het chaletpark in de luwte van de bossen tot rust komen in uw eigen vakantiewoning of gemoderniseerd Rijksmonument. Heeft u interesse? U bent van harte welkom voor een bezichtiging van een vakantiewoning in Voorthuizen!


Wat biedt een vakantiewoning in Voorthuizen?

Het aanbod bestaat uit diverse luxe chalets, waaronder ook een heus Rijksmonument. Alle chalets zijn koopvakantiewoningen. Elk chalet is voorzien van alle gemakken en de nodige voorzieningen zoals een wasmachine, vaatwasser, tweepersoonsbed, vloerverwarming, et cetera. Voor het exacte interieur per vakantiewoning in Voorthuizen kunt u de website van Park Florinata bekijken. Het huidige aanbod chalets vindt u op onder het kopje: aanbod.

Onze gasten ervaren Park Florinata als gastvrij, rustgevend en bestempelen de sfeer als geweldig. U kunt hier echt even ontsnappen uit de drukte. Uw (vakantie)buren zullen net als u 40/50-plussers zijn en er zitten geen jonge gezinnen op het chaletpark in Voorthuizen. U mag dus pure rust verwachten.

Waarom kiezen voor Park Florinata?

Als u het park op komt, zal de rustige sfeer met respect voor de natuur meteen opvallen. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode waarin dit park zich heeft ontwikkeld als een oase van rust. Het chaletpark presenteert zich als een karakteristieke en rustgevende omgeving, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van Suzanne. Park Florinata wordt al zo’n 14 jaar door haar gerund, wat ze doet met veel zorg en plezier.

Waarom Park Florinata zo’n fijne plek is om te genieten en te verblijven ten opzichte van andere chaletparken?

  • U vindt in Park Florinata pure rust in een prachtige omgeving;
  • De buren zijn ook 40/50-plussers, er zijn geen jonge gezinnen;
  • Goed onderhouden natuur waardoor u zich waant in een rustgevende oase;
  • Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, elektra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en sfeervolle verlichting;
  • Het park is gelegen op de Veluwe in de luwte van de bossen;
  • Het park heeft autovrije zones;
  • U heeft altijd rechtstreeks contact met de eigenaresse van Park Florinata en u kunt altijd bij haar terecht indien nodig.

Bekijk het aanbod vakantiewoningen in Voorthuizen

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiewoning in Voorthuizen op chaletpark Park Florinata? Bekijk op de website dan gerust ons gehele aanbod koopvakantiewoningen te Voorthuizen. Bij interesse kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Suzanne van Uffelen, te bereiken op 06 - 53 25 22 87. Heeft u een vraag? Dan kunt u die ook direct stellen via onderstaand contactformulier. We komen dan zo spoedig mogelijk telefonisch bij u terug om uw vraag te beantwoorden.

Neem contact op
*Uw naam
*Telefoonnummer
*E-mail adres
*Uw vraag / Opmerking